Általános szerződési feltételek

A könyv megrendelésével Ön elfogadja az alábbi szerződéses feltételeket.

Az így létrejött adásvételi szerződés Ön mint vevő, valamint jelen honlap üzemeltetője mint eladó között jön létre.

Az eladó a Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft. (továbbiakban „Pintz és Társai”), melynek

- címe: 1085 Budapest, Csepreghy utca 2., postacíme: 1539 Budapest Pf. 590
- telefonszáma: 36-1-458-3353
- email címe: info@szabadalmi.hu
- kamarai nyilvántartási száma: 8.
- adószáma: 22954275-2-42
- cégjegyzékszáma: 01-09-946286

A szerződés tárgya Pintz György „Védjeggyel a csúcsra!” című könyve.

A könyv példányainak egységára bruttó 4.390,- Ft, mely az ÁFA összegét és a magyarországi postázás díját is tartalmazza.

A könyvre vonatkozó megrendelést Ön a honlapon található elektronikus nyomtatvány kitöltésével és elküldésével adhatja le, az áru ellenértékét Ön a K&H Bank Zrt. virtuális POS (Payment-gateway) szolgáltatása segítségével, bankkártyával egyenlíti ki. Az elektronikus nyomtatvány kitöltésekor mindenképpen szükséges egy magyar szállítási cím megadása. Internetes úton adott megrendelést csak magyarországi szállítási cím megadása esetén fogadunk el.

A megrendelés és a vételár kifizetése után a rendelésnek megfelelő példányszámú könyvet a Pintz és Társai postai úton, ajánlott küldeményként juttatja el Önnek a megadott címre. Igény esetén, ugyanezért a díjért előzetes megbeszélés alapján a könyvek személyesen is átvehetők a Pintz és Társai székhelyén.

Fizetéskor Önt biztonságos kapcsolaton keresztül átirányítjuk a K&H Bank Zrt. (Budapest 1051 Vigadó tér 1.) oldalára, ahol a Bank virtuális POS szolgáltatásának igénybevételével tudja jegyeit megfizetni. A fizetés VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro típusú bankkártya használatával lehetséges, és a szükséges adatok megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik. A fizetéshez a bankkártya száma, lejárata és ellenőrző kódja szükséges.

Az Ön személyes adatainak védelme a Pintz és Társai Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

A Pintz és Társai harmadik személyek, úgymint a posta vagy egyéb szállítási szolgáltatást nyújtók által történő szállításért felelősséget nem vállal. Az igazoltan postára adott küldemények ki nem szállításából eredő kárigényeket az eladó nem fogad el.

A megrendelést, és a vételár kifizetését követően Ön a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében. Elállási jogát a termék kézhezvételének napjától, az írásbeli megerősítés kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. A kifizetett vételárat – a banki és postai költségek levonása után - azt követően tértjük vissza, hogy a leszállított termék a Pintz és Társai részére sértetlenül megérkezett.

Esetleges reklamációját a Pintz és Társai fent megadott email-címén és telefonszámán fogadjuk, és tíz munkanapon belül érdemben válaszolunk arra.

Ön mint vásárló beleegyezését adja/elfogadja, hogy az Ön által elektronikusan megadott adatokat a Pintz és Társai kezeli/használja a szerződés teljesítése céljából, az adatvédelemre vonatkozó jogszabályi előírások betartásával. Az adatokat Pintz és Társai harmadik félnek nem adja át.